Tarieven Cesar / Feldenkrais

 Vergoedingen Oefentherapie Cesar:

Aangezien ik sinds 2016 geen contracten teken met zorgverzekeraars krijgt u van mij de nota aan het eind van de maand toegezonden. U dient deze zelf aan te leveren bij uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar betaald het totale bedrag aan u uit.

De behandelingen voor volwassenen worden uit de aanvullende verzekeringen vergoed. Kijk op uw polis voor het aantal behandelingen.

Met een restitutiepolis krijgt u 100% vergoed ; lees in uw polis hoeveel behandelingen u vergoed krijgt.

Met een naturapolis krijgt u een percentage vergoed ( afhankelijk van uw polis) Echter, aangezien ik tarieven hanteer die uw zorgverzekeraar vergoedt voor niet-gecontracteerde  oefentherapie Cesar en daar geen extra bedrag aan toevoeg , betaald u niets uit eigen portemonnee. Het is mijn eigen vrije keus om geen contracten te willen tekenen. U wordt hiervan niet de dupe d.m.v. betalen van eigen bijdrage.

Kinderen van 0 tot 18 jaar krijgen hun behandelingen uit het basispakket ( 9- tot 18 x) betaald tenzij er een chronische indicatie is. Een verwijsbrief van de huisarts voldoet normaal gesproken. Bij chronische indicatie is een verwijsbrief van de kinderarts noodzakelijk.

Voor meer informatie kunt u mij bellen of mailen.

Telefoon: 06-14.78.66.55
E-mail: info@ver-binding.nl