Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar is een erkende paramedische behandelmethode, gericht op het verminderen, opheffen en voorkomen van klachten als gevolg van een onjuist houding- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte.

Ervaring van cliënten en diverse onderzoeken wijzen uit dat met Oefentherapie Cesar vaak zeer goede resultaten worden behaald.

U ontdekt hoe u uw houding en manier van bewegen kunt verbeteren.

U leert hoe uw spieren optimaal samenwerken en de gewrichten op de juiste manier worden belast. U werkt actief aan het herstel van de balans tussen spanning en ontspanning en brengt uw lichaam weer in goede conditie.

Zo leert u niet alleen zelf uw klachten te verminderen, maar ook te voorkomen dat deze terug keren. U wordt begeleid in het aannemen van een gezondere houding.

De behandeling zal worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat betekent dat u oefeningen en houding- en bewegingsadviezen krijgt die u kunt toepassen in uw dagelijks leven. Zowel uw werkomgeving, uw thuissituatie als uw hobby’s komen aan de orde.